Jag återkommer

Var upptagen under lördagen med Afrikabesök i Elimkyrkan, hela söndagen i Edsbyn, och måndagen har ägnats åt diverse kontorsarbete. Ber att få återkomma med kommentarer.

Ser fram emot pastorslunch på onsdag med Brian Houston från Hillsong, under Hillsongkonferensen i Filadelfia, Stockholm.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • O P

    Stefan varför har du sorteringsbegreppet populärast först, dessutom kommer ändå inte den som är ”populärast” överst ändå, det är mycket lättare att läsa i äldst först, = kronologisk ordning,nu måste jag alltid sortera om när jag byter sida eftersom populärast alltid kommer först.

  • Sward

    Ärligt talat vet jag inte hur det fungerar, det är ju en automatisk programvara som sköter om sorteringen av kommentarerna.
    hälsar
    Stefan Swärd

  • O P

    Du har kanske någon expert som du kan fråga? När jag var inne på en tidning som hade disqus så gick det t.o.m ändra i mitt eget om jag skrev ”galet” så det finns säkert fler möjligheter.

  • Sward

    OP,
    jag ska försöka göra något åt detta.
    hälsn
    Stefan Swärd