Till Edsbyn på söndag – Burundibesök i Elimkyrkan till helgen

Helgen blir intensiv och spännande. På lördagen och söndagen har vi i Elimkyrkan i Stockholm 6-7 oktober besök av pastorsparet Edmond och Faith Kivuye från Burundi. Detta är en unik chans att lära känna väckelsen i Östafrika.

De är inbjudna av Evangeliska Frikyrkan och besöker 10 städer i Mellansverige för att inspirera till väckelse och evangelisation i Sverige.

De leder African Revival Ministries och den lokala församlingen Eglise Vivante med över 8 000 medlemmar i huvudstaden Bujumbura. De lever i en påtaglig och stark väckelsesituation, och vi tror att vi i Sverige behöver lära oss från den östafrikanska väckelsen. Vad har vi som svenskar att lära av dessa syskon i tron?

På söndag morgon reser jag till Edsbyn i Hälsingland för en heldag med alla kyrkor i Edsbyn. Kommer att predika i en ekumenisk gudstjänst kl. 11.00 och i en ekumenisk samling kl. 17.00.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • LinusByn

    Vilken förmån Stefan!! Ett besök i Guldbyn 

     En bild från ett besök hos vice presidenten i Burundi i juni 2009

  • http://marwamzungu.blogspot.se/ Lars-Göran Ståhl

    Ja, välkommen till Guldbyn, aka Bandybyn, aka Hälsinglands Jerusalem!