Breaking News: Två av pastor Jeans barn har fått uppehållstillstånd

Vi har kämpat hårt för pastor Jean och hans familj. Pastor Jean har fått två års arbetstillstånd i Sverige. Hustrun och ett av barnen fick permanent uppehållstillstånd för någon månad sedan, idag fick de andra två barnen permanent uppehållstillstånd.

Vi tackar Gud, och vi är glada för att svenska myndigheterna har mjuknat i bedömningen av denna familj.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • PeJohansson

    I veckan fick jag besked av en advokat som varit väldigt framgångsrik vad gäller att argumentera för sina klienter;Jag slutar med dessa ärenden, till synes självklara ärenden med tydligt stöd i juridiken avfärdas med skäl från mundigheten som inte är annat än principiella ståndpunkter.
    Klimatet har förändrats radikalt senaste två åren. Att kämpa för klienten, veta att juridiken egentligen håller för att sedan vara den som dessutom ska lämna ett negativt besked  tär alldeles för mycket och jag väljer därför en annan del av juridiken att arbeta med.Myndigheten är duktig på att se till att de mest utsatta blir utan hjälp.

  • Ps23enkristens

    Underbart Guds frid och välsignelse Jesus är Herre!!!