Alpha på söder – vad händer i helgen m.m.

Elimkyrkan där jag är pastor, har alltså köpt Salemkyrkan på södermalm. Vi kommer att renovera kyrkan så det  blir först nästa sommar vi flyttar in där definitivt. Men vi kommer att börja vissa mer begränsade aktiviteter i kyrkan. Bland annat kör vi i gång en Alphakurs någon vecka in i september. Man hittar info och kan anmäla sig på vår hemsida www.elimkyrkan.org.

Känner du folk i Stockholm som behöver gå en Alphakurs, tipsa dem gärna om detta.

Till helgen kommer jag att undervisa våra cellgruppsledare under lördagen, lördag kväll har vi Transformation- en kväll inför Gud i lovsång, bön och tillbedjan, jag kommer att ha någon kortare undervisning. Pastor Jean leder ett kongolesiskt bröllop på lördag.

På söndag har vi Celebrationgudstjänst kl. 11.00 då jag kommer att undervisa om en kristen syn på sex och samlevnad. Känner du folk som behöver höra om detta, tipsa dem gärna om denna gudstjänst. Men säg åt dem att komma i tid, jag kan lova redan nu att det kommer att bli knökfullt.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399