Dagen skriver om Elimkyrkan

Tidningen Dagen skriver idag om Elimkyrkan. Om vår försäljning av Elimkyrkan och köpet av Salemkyrkan på Södermalm i Stockholm.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Nils

    ”Nyhetstorka”  eller…
    & så skrevs det i DN om vad som händer i en annan Sthlms-församling:
    http://www.dn.se/sthlm/pingstpastorn-valdtog-kvinna-i-sin-bonegrupp
    – men det skriver Dagen inte om…

  • Wildwest63

    Gemensam Framtid? Är det den där nya konstellationen med Missionskyrkan? Så inarbetat är det begreppet så jag inte vet vad det är…

    En allmän stadsbyggnadshistorisk vädjan från min sida: gör en god fotodokumentation på lokalen innan den säljs och byggs om. Det är alltid värdefullt att ha ett sånt arkiv. Jag tror Stadsmuseet inte har något emot det heller. Har ju en farfar som var fotograf och t ex gjorde de interiörfoton av gamla Filadelfia på Sveavägen som (utan fotografens namn) finns i diverse uppslagsverk om Pingströrelsen. Verkar m a o inte ha gjorts många såna foton. Jag tror ni ångrar er sen i Elim om ni inte tar er några timmar tid med detta. Jag anmäler mej förresten som frivillig om jag får vänta ut mitt benbrott först.

  • wildwest63

    Nej, det förvånade mej också att inte Dagen tog upp det. Var för övrigt en pastor från en invandrarkyrka, inte för att det spelar nån roll, men ingen som etniskt svenska pingstvänner känner till, dom som kan tänkas vara Dagen-läsare.

  • Nils

     Fast i dag efter betänketid så gör Hörnmark ett ”målvaktsframträdande” & ifrågasätter DN:s hederlighet.

    Jag tycker mig höra samma ton som för några år sedan MRO:s hederlighet ifrågasattes – då i Radio Jönköping SR.

    Som pingstvän värjer jag mig för ”företrädares” politisk korrekthet.
    På arbetsplatser kommer fotfolket att återigen belastas med ”tillhörande” sekten pingstvän…