Härlig semesterdag i Schweiz

Har haft en härlig semesterdag i Schweiz. Ett fantastiskt vackert land, med en särpräglad kultur, politiskt system och ekonomi.

Har bland annat besökt en Nestle chokladfabrik och vandrat i schweiziska skogen med stup, raviner, höga träd och vattenfall – i en fantastisk mix. I morgon blir det examen för yngste sonen. Vi bor i den lilla schweiziska staden Bulle, nära Lausanne och Geneve, också nära Bern. Allting är ju ganska nära här.

Trots att jag har semester har det dock ändå blivit en del mailande som gäller Elimkyrkan, och så har jag skrivit en ledare till måndagens Världen Idag.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • wildwest63

    Passa på att besöka pingstkyrkan i Bern, en stor o livaktig församling på ca 1000 medlemmar, dock i en anonym kyrkobyggnad i dom västra förorterna. Det var mitt andliga vattenhål under mina år i Schweiz.

    Dom schweiziska Jurabergen (men det är rätt långt från Bulle) är ett klassiskt väckelseområde, ungefär som Småland var (förr). Många kyrkor i varje by, här har diverse olika väckelserörelser startat, bl a en som indirekt ledde till mitt tillblivande.