Bilder från Konnekt och Tantolunden i fredags kväll

Jag tror på en barmhärtig, socialaktivistisk utåtriktad kyrka och kristendom som både kämpar för rättvisa och rättfärdighet och räknar med Guds övernaturliga närvaro och uppenbarelse i det vi gör nu. Att gå ut ur kyrkan och vara där människor möts är centralt. Därför driver vi Ungdomskyrkan Konnekt i Stockholm, går ut där ungdomar är på sena fredagskvällar i stökiga miljöer. Både visa praktisk kärlek och omtanke, bjuda på pannkakor och kaffe, och berättar om Jesus. Vi driver det här projektet i samarbete med polisen, socialförvaltningen och föräldranattvandrare.

Visar här lite bilder från Tantolunden på Söder i Stockholm, i fredagskväll. Vi var ett 20-tal kristna som var där, bland åtskilliga hundra ungdomar, varav de flesta var påverkade av någonting. En hel del kannabisrökning i fredags. Vi fick många bra samtal och fick be för en del personer. Fotograf är min pastorskollega i Elimkyrkan, David Johansson.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • http://www.teologicafet.tk Andreas Engström

    Man får väl hoppas att det inte var kyrkan som stod för ”en hel del kannabisrökning”. 😉 I vilket fall bra jobbat och kör på!

  • Nils

    Ska du förstöra din blogg med facebook-koppling ? :-(((