Stefan Swärd

Allt mellan himmel och jord

Jag tror på en barmhärtig, socialaktivistisk utåtriktad kyrka och kristendom som både kämpar för rättvisa och rättfärdighet och räknar med Guds övernaturliga närvaro och uppenbarelse i det vi gör nu. Att gå ut ur kyrkan och vara där människor möts är centralt. Därför driver vi Ungdomskyrkan Konnekt i Stockholm, går ut där ungdomar är på sena fredagskvällar i stökiga miljöer. Både visa praktisk kärlek och omtanke, bjuda på pannkakor och kaffe, och berättar om Jesus. Vi driver det här projektet i samarbete med polisen, socialförvaltningen och föräldranattvandrare.

Visar här lite bilder från Tantolunden på Söder i Stockholm, i fredagskväll. Vi var ett 20-tal kristna som var där, bland åtskilliga hundra ungdomar, varav de flesta var påverkade av någonting. En hel del kannabisrökning i fredags. Vi fick många bra samtal och fick be för en del personer. Fotograf är min pastorskollega i Elimkyrkan, David Johansson.

  • http://www.teologicafet.tk Andreas Engström

    Man får väl hoppas att det inte var kyrkan som stod för ”en hel del kannabisrökning”. 😉 I vilket fall bra jobbat och kör på!

  • Nils

    Ska du förstöra din blogg med facebook-koppling ? :-(((Subscribe to Stefan Swärd