Kampen för pastor Jean

Vad har hänt med pastor Jean, vars kamp för att stanna i Sverige följdes noggrant på bland annat denna blogg och som blev utvisad till Kongo för några månader sedan? Och som efter utvisningen till Kongo blev tillfångatagen och utsatt för politisk tortyr. En risk vi hade påpekat länge och som svenska myndigheterna vägrade tro på. Pastor Jean blev sedan fritagen. Hur har det gått sen? Av säkerhetsskäl har vi inte gått ut med information senaste månaderna. Men vi har hållit kontakt med honom hela tiden. Men snart ska vi gå ut med ny information. Titta in på denna blogg närmaste 1-2 dagarna får du veta mer om dramats fortsättning.

Vill bara påminna om att kampen för utsatta flyktingar fortsätter. Engagera dig. Gör något. Och engagera dig för de flyktingar som är i Sverige, både de som får stanna och de som är asylsökande. Integrationen behöver vi hjälpas åt med. Kristna kyrkor har en viktig uppgift att hjälpa till med språkundervisning, kontakter, stötta flyktingar med svenska myndighetskontakter, hjälpa till med att få arbete, m.m.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

    När kommer de ny fantastiska uppgifterna? Har pastorn fått nya myggbett att visa upp?