Nu ska jag och Mymlan träffas för ett lunchsamtal

Nu har jag och Mymlan bestämt att vi ska träffas för ett lunchsamtal och prata om uppväxt i frikyrkan. Vad jag minns har jag inte träffat henne och ser fram emot samtalet. Har hört av folk som träffat Mymlan att det är en mycket begåvad och driven person. Spännande och ser mycket fram emot detta.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • PeJohansson

    Journalister, potentiella opinionsbildare och ibland sanningssägare….är viktiga att möta.

  • http://tonymalmqvist.blogspot.com/ Tony Malmqvist

    Hoppas ni får ett konstruktivt samtal. Var nyss själv inne och läste på hennes blogg, tack för länken.
    Jag hoppas verkligen inte att det är främmande för dig Stefan att möta människor som på ett eller annat sätt har en frikyrlig bakgrund, men det ända dom har sett är pekpinnar, fått höra, att lever du inte rätt så hamnar du i helvetet. Att kalla dom för offer för syndakatalogen är ingen överdrift, för det är just precis vad dom är. Hela Bibeln för dom är en enda lagbok: Jag har själv mött människor likt mymlan som kanske aldrig mer sätter sin fot i Kyrkan nåt mer, och vem kan klandra dom, har dom inte hört nog av fördömmelse över sitt liv?. Därför hoppas jag att du förvaltar det här mötet på bästa sätt och att du visar på vem Jesus verkligen är. Tror du fixar det!