Pastor Jean fritagen i natt

Enligt alla uppgifter vi fick igår satt alltså pastorn fängslad under livsfarliga förhållanden. Via kongolesen Junior som har direktkontakten med Kongo fick vi veta i går kväll att det skulle göras ett fritagningsförsök av pastorn under natten, vi valde dock att hålla tyst om detta, eftersom vi inte vet om Kongos ambassad läser denna blogg. Enligt uppgifter på morgonen har fritagningen genomförts och lyckats. Maria Furusand har haft SMS-kontakt med Jean nu på morgonen.

Skrev på twitter i går kväll Elimkyrkan kanske har kontakt med James Bond. Jag menade faktiskt allvar.

Vi samlas nu för gudstjänst i Elim 11.00 och alla kongoleserna kommer dit, jag kommer strax att träffa Junior och vi får den senaste rapporten.

Värre dramatik än det här har jag aldrig varit med om.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Ps23enkristen

    Kannon Guds frid!!! Tack Jesus Herren konungarnas Konung och herrarnas Herre…Inget är omöjligt för Gud … Det han vill det gör han…Gud välsigne er !!!

  • http://www.teologicafet.tk Andreas Engström

    Fritagen? Som i en väpnad fritagning, eller är det änglar som varit framme? Vet ni något om hur har det gått till och om vad som händer nu? 

  • Jonatan Fransson

    Ljuvligt! Må han få vara fri framöver också 😀