Senaste nytt om pastor Jean

Idag är det bara fullständigt kaos, även för en svensk baptist- och EFK-pastor som jag. Har just genomfört en intervju med Sveriges Radio. Jag har tappat räkningen hur många journalister jag pratat med senaste dygnet.

Det som gör mig mycket orolig är att vi inte får någon SMS-kontakt med pastor Jean längre, på flygplatsen i Kinshasa. Vi försöker få folk till Kinshasas flygplats men har inte fått bekräftelse än på detta.

Advokaten har inte fått mer information, har pratat med Migrationsverkets presschef – de vet inget, försöker nå ansvarig polischef, svarar inte i telefonen. Hos pastor Jean i Kinshasa, helt tyst nu.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399