Främlingsfientlig och högerextrem storm mot min SVD-artikel

Det blev en främlingsfientlig och högerextrem storm igår mot min SVD-artikel om flyktingpolitiken. Inte helt överraskande. Därför tvingades Svenska Dagbladet inatt att stänga av kommentarsfunktionen efter ett antal hundra främlingsfientliga kommentarer och ta bort alla kommentarer. Det var den mest lästa och kommenterade artikeln i SVD just nu. Det var delvis synd att de stängde av kommentarsfunktionen – för det hade varit lockande att gå i debatt med de främlingsfientliga krafterna men nu har jag inte tillgång till några kommentarer eftersom allt är borttaget. De extrema kommentarerna visade också att det jag sade i artikeln stämmer.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Anonym

  Jag frågade vad ordet SIGHTER  betydde, det har jag inte hittat någonstans?

 • Anonym

  Hitta någonstans där jag har skrivit något om den rena svenska rasen, be my guest!?

 • Anonym

  Vad föredrar du att vi som du kallar SD-anhängar mobb gör istället för att ”drar runt …”?
  Ger oss ut på gator och torg och kastar sten på dem som inte delar våra åsikter, eller krossar tex dina fönster och skriver slagord eller något annat på huset eller lägenheten där du bor?
  Tala om det för oss, så att vi vet vad du föredrar, så skall vi göra dig till lags efter bästa förmåga.

 • Anonym

  ”Du kan lita på mig, jag vet vad jag gör, jag är bankdirektör.”

 • Anonym

  http://petterssons.bloggsida.se/politik/invandrare-utnyttjar-skandinavers-naivitet
  Hur bemöter ni korrekta henne, utan att trassla in er i ett nät ni aldrig kan ta er ur.

 • http://www.andraget.blogspot.com Andreas Holmberg

  Skojar du Nils? Eller menar du att man inte heller ska dela politiskt parti med dem som inte är med på ”vägen”? Skulle man enligt dej inte kunna skriva gemensamma inlagor mot ex.vis alkohol, miljöförstöring, djurplågeri, för att det vore att ”gå i ok med den som inte tror”??? I så fall måste vi ju rymma ur världen, som Paulus skriver någonstans. 

  Bibelordet, ”det raka direktivet” som du kallar det, har vad jag vet traditionellt ansetts syfta pä äktenskapet eller i varje fall pä relationer av nästan lika intim och förtrolig art. Det har vad jag vet sällan eller aldrig ansetts syfta på att man som t.ex. slav skulle vara förbjuden att bära ved tillsammans med en slav som inte trodde, eller att man som opinionsbildare idag skulle vara förbjuden att uttrycka en gemensam åsikt med en som inte tror.

 • http://bengtwikstrom.blogspot.com/ Bengt Wikström

  Vem, vad eller vilka ligger bakom dina uppfattningar i denna debatt Stefan Swärd? Varifrån får du dina argument? (Du säger själv att du saknar fakta och är i behov av hjälp.)

  Ger inte  Herren dig fakta? Var står han i dessa två frågor om flyktingmottagning och invandring?

 • Nils

   Om du har noterat de senaste årens debatt, så har frikyrkoprofiler nästan tävlat i att påvisa debattsamtal med Christer Sturmark Humanisterna.
  Men få kristna profiler visar att de klarar av att mäta sig med Sturmarks verbala debattteknik.
  Pss. har det varit när kristna vid ett antal tillfällen ”går i ok” med homosexuella företrädare för att erhålla publikt utrymme i pappersmedias debattsighter.

  Man bör vara så trygg & kompetent i sin egna kristna övertygelse att man inte bär den kristna idealitetens bördor med de som motarbetar kristen tro i andra sammanhang.
  Det blir otvetydigt en dubbelmoral för evangeliets förespråkare.

 • Anonym

  Så fort du nyanserar lär jag se nyanserna.

 • Anonym

  Det gör mig uppriktigt ledsen att höra om ditt sorgliga liv, jag är inte alls ironisk nu, utan önskade verkligen att du kunde komma till min lilla stuga vid skogens slut och få nya vänner från bygden och alla världens hörn. Stefan har min mejl om du vill ha en närmare kontakt som inte går via offentligheten här i kommentarsfältet.

 • Anonym

  Jag älskar det namnet, fru Läxmästare! Nu knycker jag det av dig! Jag önskar också att jag någon gång kan bli en god människa så jag tackar för epiteten!

 • Anonym

  Jag vet inget om dig,  vet bara att jag känner unga män som roas av det.

 • Anonym

  Heh :) Du är vass. (Menat som en komplimang.)

 • Anonym

  Nyanser är ju också en fråga om utgångspunkt och kontrast. I motljus kan det vara svårt att se något alls. För en tokmoderat är alla såssar, och för en riktig röding är alla blå fascister.