TV4 om pastor Jean

TV4 har gjort ett utförligt reportage om pastor Jean och att frågan togs upp i Migrationsdomstolen igår. Tyvärr nekade domstolen enligt beslut idag, att han ska släppas fri. Jag tycker, precis som jag har sagt i en intervju i TV4 igår, att detta mer och mer liknar ett svenskt Guantanamo.

Här hittar man länken till TV4 inslaget, där bland annat advokat Claes Strömvall är intervjuad, Elimkyrkans barn- och familjepastor Maria Furusand är intervjuad, en av ledarna från vår kongolesiska församling är intervjuad, och jag kommenterar också situationen.

Utmärkt av TV4 att engagera sig i denna fråga.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Pingback: Avvisninghotad pastor, « Lutfisken()

 • kjell

  Varför visar inte tv4 detta inslag, är det möjligen bara lokalt i Stockholm, och är inte uppdrag granskning intresserade.

 • Melivik62
 • Helena

  Inte slugt. Idag har f ö Världen Idag en artikel om en iransk konvertit som skall utvisas. Jag vet inte hur de fungerar å huvudets vägnar på Migrationsverket som kan fatta ett sådant beslut! Och i så fall: Vilka är de som faktiskt får asyl i Sverige om de kan åberopa skäl starkare än dessa? Hur ser ett sådant skäl ut? Hur tänker man? Tänker man ö h t? / Helena O

 • Kenneth Hermansson

  Förlåt att jag avviker från ämnet. Men jag väntar en kommentar från Stefan på Sigfrid Demingers Dagenartikel om Frikyrkan som inte bar ända fram.

 • Sward

  Kenneth,
  Jag diskuterar med några om att göra ett live-arrangemang då frågan tas upp.
  Stefan Swärd

 • Westinbo

  Stefan! 

  Det känns märkligt att du upplåter plats på din blogg för inlägg av den sort som Melivik62 här ovan ger prov på. Men jag förmodar att du kanske inte har klickat på hans länk. För och nackdelar med invandrings- och flyktingpolitiken bör diskuteras i mer sakliga termer och utan det hat som dylika inlägg andas och uppmuntrar.Vänliga hälsningar från Bosse!