Skildring från Migrationsdomstolen idag

Sofia Lilly Jönsson har skrivit om mötet hos Migrationsdomstolen idag. Man hittar hela skildringen på hennes blogg. Blev intervjuad av TV4 idag där jag kallade sättet att förvara flyktingar som ett svenskt Guantanamo. Har inte sett sändningen, men TV4 News hade tydligen en längre sändning i eftermiddags.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Sofia

    Ett förtydligande bara: Öppet landskap är en blogg som skapats av Alma-Lena Andersson och mig tillsammans för att uppmärksamma lagliga aktioner för flyktingar (oftast på kristen grund). Alma-Lena är ju bekant för oss som följer Jean Kabuidibuidi med de dokument hon översatt från franska till svenska.

    För övrigt är nya läsare mycket välkomna att kommentera på bloggen! Om någon har ett helt inlägg som de vill skriva, hör av er!