Halvledig fredag

Har haft en fredag då jag varit ledig eftermiddag och kväll. Ägnade eftermiddagen åt min gamla mor och kvällen umgicks jag med hustrun, vi åt en god middag på en restaurang i Stockholm. Jag och mor var på begravning under eftermiddagen. Den som begravdes var Alex Skottgård 85 år gammal, i Söderhöjdskyrkan på Söder i Stockholm där pastorn Kjell Söderblom höll i begravningen. Jag har varit Alex pastor i 10 år, då han blev medlem i Söderhöjdskyrkan 1992 som då hette Ichtys. Alex hörde till ett andligt sökande New Age-gäng som prövade det mesta som fanns av religioner, men hela gänget blev kristna 1987 efter en dramatisk Gudsupplevelse. En del av dem kom med i Söderhöjdskyrkan/Ichtys 1992, bl.a. Alex. Han hade ingen kristen bakgrund men blev kristen 1987 vid 61 års ålder. Och blev en mycket radikal sådan, full av vetgirighet och andlig längtan.

Ska försöka skriva ihop ett slutligt svar för att försöka få punkt i debatten med Torsten Åhman. Återkommer.

Vi har nu gjort ett antal uppvakningar av riksdagsledamöter, då vi lyft fram pastor Jeans svåra situation. Politiker från nästan alla partier har velat träffa oss, det har varit bra samtal. Det var uppmuntrande att se att det inte bara är vi som är frustrerade över svenska migrationsmyndigheter.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Gunnel V Bergstrand

    Varför skall du sätta punkt för debatten med Torsten Åhman? Varför träffas inte ni två och talar igenom vilka bibeltexter som säger vad? Varför skall jag vara tvungen att kunna vad olika män i USA predikat, när bibeln finns?