Billy Grahams son om Rob Bell

Här är länk till en TV-intervju med Billy Grahams son, Franklin Graham, som menar att Rob Bell är en villolärare och falsk lärare. Svensk debatt är en nyanserad viskning i jämförelse med amerikansk debatt.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Christian

  Klart han är om han förnekar dubbla utgången och frälsning efter döden.

 • Christian

  och hävdar att det finns möjlighet till frälsning efter döden skulle det stått…

 • Anonym

  När Franklin får frågan ”men är det inte grymt” när han berättar om att helvetet finns, säger han: ”det grymma är att inte upplysa om detta”. 

  På samma sätt lever vi här på jorden i stort avfall. Det vore grymmare att ingenting säga. 
  http://gbajohansson.blogspot.com/ 

 • Christian
 • Greken_84

  När jag ser din kommentar Christian så blir jag lite undrande. Har du läst hans bok? Han förnekar inte den dubbla utgången. Han tror dock att Guds kraft är stor. På grund av Guds stora kraft och kärlek så kommer helvettet inte vara vidare värst befolkat.
  Det blir otroligt tråkigt när vi kristna ska börja slänga sån där typ av skit på varandra. Du är en falsk lärare osv. Det blir bara osmakligt.
  Jag tror att vi som troende borde jobba mer på att utvidga Gudsrike än att klaga på varandra.

 • Waldemar Sjogren

  Jag känner många pastorer som slutat som pastorer och både blivit säljare, begravningsentreprenörer, busschaufförer, mäklare & lantbrukare. Varför skulle manusförfattare vara värre?