Utspel på gång inför nyårsafton

Räknar med att gå ut med några nyheter på denna blogg under nyårsafton. Kommer att presentera min nästa bok, som jag har börjat jobba med, och som jag räknar med att skriva under 2012. Dessutom kommer jag att dela ett profetiskt ord inför år 2012, som jag fick i en av Elimkyrkans gudstjänster nyligen.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Henrik Malmlöf

  Hej Stefan!
  Spännande. Jag funderar hur det går för Jean. Vad händer? Har ni hört något från myndigheterna?

 • Sward

  Henrik,
  Pratade med Jean på telefon ikväll. Han är kvar på flyktinganläggningen  i Flen, inlåst. Har också haft kontakt med advokaten idag. Allt är oförändrat. Myndigheterna vägrar lyssna på våra argument. Hustrun och barnen håller vi gömda för närvarande. Extremt påfrestande situation för hela familjen.
  Vi fortsätter att be till Gud att under ska ske, men mänskligt sätt ska han utvisas.
  hälsn
  Stefan Swärd

 • Pingback: basun » Om profetior och önsketänkande()