Hälsning från Sydafrika

Hej alla bloggläsare. Jag befinner mig nu i Sydafrika, i Durban, för att jobba med FN:s klimatkonferens. Har ägnat hela dagen åt oavbrutna möten om hur vi löser världens miljöproblem.

Tydligen sändes programmet på Kanal 10 igår kväll, programmet Dialog där jag blev intervjuad bl.a. om min bok. Har inte en susning om hur det gick eller hur det var, det är svårt att se Kanal 10 i Sydafrika. Någon bloggläsare som sett – vad tyckte ni om programmet? Säg vad ni tycker! Gjorde jag bort mig som vanligt?

Vi stannade också ett dygn i Etiopien och Addis Abeba på vägen till Sydafrika.

Har inte hört något senaste dagarna angående pastor Jean. Företrädare för alla världens regeringar är ju på plats här i Durban, så jag ska försöka leta reda på företrädarna för Kongos regering. Jag ska kolla om deras miljöminister dyker upp nästa vecka. Idealiskt vore om jag kunde få någon av dem att skriva på ett dokument där man intygar att det är farligt för Jean att återvända till Kongo, kan sådant bita på svenska Migrationsdomstolar och Migrationsverket? Vad säger Tobias Billström om det? Men fortsätt gärna att uppmuntra folk att skriva på namninsamlingen, där alla namnunderskrifterna går till Migrationsverket. Här är länken dit där man skriver sin namnunderskrift. Just nu är det 738 personer som skrivit under, tycker att vi borde nå upp i 1000 underskrifter, eftersom jag har 5-7000 besök på min blogg i veckan (totalt antal besök, inte unika besök) borde vi klara detta.

Ikväll är det samtal mellan evangelikaler och katoliker i Elimkyrkan. Synd att jag inte kan vara med.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399