En Stockholmare blir aldrig profet i Göteborg eller?

En Stockholmare blir aldrig profet i Göteborg. Vi får se hur det går på tisdag kväll då jag besöker baptistkyrkan i Göteborg, Tabernaklet, för att presentera min bok ”Efter detta”. Här är en länk till församlingens hemsida.

Jag noterar att en massa folk i Göteborgsområdet läser min blogg regelbundet. Det vore kul att ses på tisdag kväll i Tabernaklet.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Jakob

  Hej Stefan, jag är medlem i Smyrna Göteborg och läser gärna din blogg – även om den (av naturliga skäl) är stockholmscentrerad. Uppskattar din ärlighet och vilja att diskutera teologi och att vara en Jesu efterföljare. Kul med en pastor som faktiskt försöker ha ett ”vanligt” jobb också, och inte bara stannar innanför kyrkans väggar.
  Jag uppskattar särskilt dina försök att synas i den offentliga debatten, och att ha en strategi för att berätta för svenskarna vad kristendom är och vad Bibeln säger.

 • Anna-Karin

  Skulle vara intressant med en liten rad om Pekka Mellergårds nya uppdrag.

 • Nils

  Bjud in Torsten Åhman från Vårgårda…

  – så kanske du får en färsk kollegial recension när han nu inte ville kännas vid det tryckta :-)
  F.ö. så skriver han på sin 3:e förklaringsmodell ”Swärd versus Bell”:
  http://www.utanh.se/
  Men det kanske är liktydigt med Stockholmare – En Vårgårdabo blir aldrig profet i Göteborg… eller ? :-)

  – eller så är det nått komplex som pastorsdignitärerna brottas med ?