Stolt över Mellergård och framtidskommissionen

Som EFK:are känner jag mig riktigt stolt över att Pekka Mellergård har blivit utvald att vara med i regeringens framtidskommission. Jag vet inte om man som ödmjuk frikyrkoman får säga ”stolt” men jag gör det ändå.

Kyrkan står inte mitt i byn, och frikyrkans identitet är att vara i marginalen. Men det betyder inte att vi isolerar oss och är tysta. Vi ska ta för oss, vara med, ha kontakt med makthavarna, vara ljus och med frimodighet föra fram våra ståndpunkter. Kristna utgångspunkter ger också intressanta perspektiv när övergripande samhällsfrågor diskuteras.

Så jag önskar Pekka lycka till och all Guds välsignelse i uppdraget.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Jan

  Vad är den kristna kyrkan i samhället, en stödorganisation åt sittande regeringen eller kamporganisation mot ondskan?
  Jan

 • http://dessaminaminstabroder.blogspot.com/ Dessa mina minsta bröder

  Ja Pekka Mellergård, är ett bra val en ” hjärnkirurg med ett hjärta”  läs hans debattartikel från 2009 se länk här: http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=162802

 • epost

  Det är regeringen som står för den migrationspolitik som du ständigt förfasar dig över. Regeringen bör man stödja så lite som möjligt. /Jonas L