Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • O.P

  Stefan   
  Har du berättat detta för Sydsvenskan. Om det är Åstorp i skåne så är det rätt tidning.

 • http://www.facebook.com/people/Lennart-Jacobson/100001340117306 Lennart Jacobson

  Jag gillar Ditt sätt att reagera och stå upp för dina uppfattningar. Och kanske ännu mer, att du engagerar dig i dessa personer som hotas av utvisning.

  Som pingstvän saknar jag lite av detta engagemang i min rörelse. Det är märkligt för ”känslorna” för dessa utvisningshotade människor är mycket stark inom Pingst. Och vi förstår inte hur Sverige kan handla så som vi ofta gör, utvisar barn, delar av familjer och kristna som förföljs och hotas till livet i sina hemländer.

  Vet att det är mycket jobbigt att engagera sig i dessa fall, det kräver oändligt med arbete och ork. Men alla behöver ju inte driva kampen, det räcker med att några tar initiativ som andra sedan kan stödja. Men det är skamligt om vi tiger.

 • Sofia

  Det tror jag är fel, Lennart, det räcker inte alls att några tar initiativ. På vilket sätt skulle det göra det? Det räcker inte med några få blogginlägg, några få telefonsamtal, några få kronor, några få armar i kedjan på blockaden. Principiellt är det faktiskt precis tvärtom: tillsammans är vi starka.