Breaking news – pastor Jean har förmodligen blivit utvisad

Jag har haft ett möte i kyrkan första delen av kvällen, och sedan tränat på gymmet. Har fått det smärtsamma beskedet att pastor Jean Kabuidibuidi har utvisats under kvällen. Polisen har hämtat honom och allt tyder på att han körts till Arlanda för att skickas iväg från Sverige.

Jag är väldigt ledsen och besviken just nu, jag sitter hemma och gråter. Jag är minst sagt upprörd och vred över hela den svenska migrationspolitiken. I söndags fick vi höra berättelser i Elimkyrkan om flyktingar i Sverige som inte har mat för dagen, som hyr en säng som man får använda 8 timmar per dygn max, och om utländska gästarbetare som utnyttjas under slavliknande förhållanden.

Var finns medmänskligheten och det djupa engagemanget för de människor som har det svårast? Är det den självupptagna bekvämligheten som styr över politiken och oss svenskar idag?

Och jag är minst sagt upprörd över de svenska myndigheterna. Den enhet inom polisen som sköter dessa ärenden har uppenbarligen grundlurat oss och ljugit oss rakt upp i ansiktet. Advokaten samtalade med polisen sent i eftermiddags om att möta dem för att diskutera att pastor Jean skulle slippa sitta inlåst, samtidigt hämtade polisen honom. Flyktingar behandlas som kriminella. Det är skandal.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Ps23enkristens

    Jag finner inte ord om detta så jag önskar bara Herrens frid om detta ….

  • epost

    Sorgligt. /Jonas L

  • http://barockbloggen.blogg.se Alma Mater

    Jag är så upprörd och arg-polisen gör alltså alltid på detta sätt. Låtsas prata med advokaten och utvisa samtidigt-avskyvärt. Alla borde få veta detta!