Härlig gudstjänst i Elimkyrkan

Vi hade en härlig gudstjänst i Elimkyrkan idag klockan 11.00. Kyrkan var överfylld med folk fastän vi samtidigt hade en gudstjänst i Skärholmen och sedan gudstjänster för etopier-eritreaner klockan 16.00 och för rysktalande kl. 16.00.

Vi hade en särskild förbön och information om pastor Jean, och en hel del kongoleser var med i gudstjänsten.

TV4 var också på plats och filmade. Det kommer i TV4-nyheterna endera dagen, de intervjuade mig och en kongolesisk ledare och filmade från gudstjänsten. Det märktes att TV4 trivdes i gudstjänsten. Det känns roligt att vi ägnar oss åt så relevanta saker i kyrkan så att TV-nyheterna tycker att det är av intresse att uppmärksamma. En kristen församling är en unik och mångkulturell gemenskap.

Sedan kunde jag proklamera att vi börjar med gudstjänster för kongoleser söndag 6 november, kl. 14.00 varje söndag. Den information möttes med enorma applåder. Vi fortsätter att be och kämpa för pastor Jean.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • http://barockbloggen.blogg.se Alma Mater

    nu har jag skickat två texter till Clapham/Tuve som kanske kan användas.