Sen lördag kväll – nu kommer TV4

Nu är det sen lördagskväll och jag har firat min födelsedag genom att gå ut och äta middag med min bästa vän, fru Swärd. Vi gick till den nya restaurangen Gute Lounge, med gotländsk stil, nära Stureplan.

I morgon söndag kl. 11.00 kommer TV4 med på vår gudstjänst i Elimkyrkan och gör både intervjuer och filmar vår förbön för Kongo och pastor Jean. Meningen är att både engagerade svenska församlingsmedlemmar och kongoleser leder i förbön för vår broder. Vi kämpar vidare.

Jag försöker få fram mer belägg och info om Kongo, är dock begränsad genom att all information är på franska. Här är en länk till en människorättsorganisation som är specialiserad på Kongo. Kan någon franskkunnig där hitta dokument på den hemsidan som ger ett stöd i detta ärende vore jag mycket tacksam. Det brådskar. Här är länken. Det vi behöver är dokument som visar hotbilder mot präster och pastorer, och som visar hur präster och pastorer klassas som politiskt oppositionella i vissa lägen, och hur farligt det är i nuvarande läge i Kongo.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Johan

  Stefan, använd denna så kan du snabbt översätta från franska till t ex svenska: http://translate.google.se/

 • O.P

  När kommer det att sändas? blir det bara lokalt i Stockholmsområdet eller går det ut i hela landet?

 • O.P

  Stefan

  I den länken som du har här finns en kontakt i kongo om du trycker på translate så ser du den, du kan maila direkt antagligen går det bra med engelska.

 • http://pulse.yahoo.com/_4CQF54K3CDY5XWEUXN2IWVQWUU Robert

  Google translate är bra när man ska ha ett hum om vad en artikel eller webbplats handlar om i stora drag, dock är Googles översättning inget jag skulle rekommendera att skicka till en Myndighet, i detta fall Migrationsverket. Klart, det är bättre än ingenting, men det bästa är om någon som kan franska kan översätta och även skicka med källan på dokumentet, för jag förmodar att någon kan franska på Migrationsverket, annars vore det skandal, vilket det redan är i och för sig, i och med den tilltänkta utvisningen.

 • http://barockbloggen.blogg.se Alma Mater

  Hej Stefan. Skickar till Claphaminstitutet en kort sammanfattning av ett fall som skulle kunna vara viktigt för pastor Jean. Jag ber Tuve skicka vidare till dig.

  Är Jean med i denna organisation VSV? Det verkar vara farligt att jobba för den organisationen. Jag fortsätter leta i deras sidor efter annat som kan vara av intresse.