På väg till Märsta

Nu är jag på väg till Märsta och Migrationsverket för möte med pastor Jean. Det blir mest stöd och samtal, men ska också diskutera med honom om möjligheten att få fram mer dokumentation som stöder denna fråga, advokaten har ju fått fram dokument föregående helg som han lagt fram för Migrationsverket som jag ännu inte har sett, som intygar den fara som pastorn befinner sig i om han utvisas till Kongo.

Hade diskussioner med advokaten igår om Europadomstolen, men det är inte formellt möjligt i detta fall. Det skulle ha gjorts långt tidigare i processen, första utvisningsbeslutet i detta fall togs redan i vintras, det är en tidsfrist för att göra en anmälan till Europadomstolen, som vi redan har missat. Man bör påpeka att advokat Claes Strömvall kopplades in på detta fall först för tre veckor sedan, så han har inte haft möjlighet att driva spåret med Europadomstolen.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399