Skriv till generaldirektören för Migrationsverket

Hur ska du engagera dig för att vara med och rädda livet på pastor Jean Kabuidibuidi?

Ett förslag är att skriva till generaldirektören för Migrationsverket. Hon heter Christina Werner och har epostadress migrationsverket@migrationsverket.se

Du kan formulera dig med egna ord eller t.ex. på följande sätt:

Till generaldirektör Christina Werner, Migrationsverket

 Jag har tagit del av information om den kongolesiske pastorn
Jean Kabuidibuidis situation. Jag anser att det är orimligt och orättfärdigt
att han utvisas från Sverige till Kongo. På grund av de regimkritiska
predikningar han har hållit, som har fått en omfattande spridning genom
internet, är han i akut livsfara om han tvingas återvända till Kongo. Jag
kräver att Migrationsverket omprövar hans ärende och ger honom
uppehållstillstånd i Sverige. Det är nödvändigt att ta hänsyn till de personliga omständigheter som gäller i ett enskilt fall.

med vänliga hälsningar

Du skriver under med ditt namn, adress, epostadress och telefonnummer

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • http://gnossa.se Tomas Hultberg

  Done.

 • Soile Sun

  Enligt FN konventionen är en flykting en person som känner en välgrundad fruktan för att utsättas för förföljelse i sitt hemland på grund av ras, nationalitet, tillhörighet till en viss samhällsgrupp eller på grund av sin religiösa eller politiska uppfattning.Personer som löper risk att utsättas för tortyr får inte utvisas, avvisas eller utlämnas. Detta fastslås i artikel 3 i FN:s konvention mot tortyr och annan grym, omänsklig eller förnedrande behandling eller bestraffning. Artikel 3 i Europakonventionen stadgar ett förbud mot tortyr, omänsklig eller förnedrande behandling eller bestraffning. Genom fastslagen praxis av Europadomstolen innefattar artikel 3 även ett förbud mot utvisning, avvisning eller utlämning om en person riskerar att utsättas för tortyr. 

  Finns det risk för dödsstraff får aldrig en person avvisas från Sverige. Jag anser att migrationsverket bryter mot de mänskliga rättigheterna genom att den kongolesiska Pastorn Jean Kabuidibus riskerar att utvisas från Sverige.

 • Pingback: Skriv till Migrationsverket nu! — Josefine Arenius()

 • Johanna K Deucher

  Nu har jag skrivit till Christina. Gör det DU också! 

 • Liliankullenberg

  Jag har skrivit till Christina.

 • Danne

  Ärendenummer är 9885255

 • O.P

  Jag blir lite förvånad när jag läser Dagen. På hela första sidan har dom bild på Irans religiöse ledare, men inne i tidningen bara en liten notis om Kongolesiske pastorn. Det borde snarare varit bild på båda pastorerna på första sidan.

 • Andreas Nielsen

  Jag har skrivit till Migrationsverket.

 • http://pulse.yahoo.com/_4CQF54K3CDY5XWEUXN2IWVQWUU Robert

  Jättebra med konkret mail, adress och formuleringar! Måste man ha ett ärendenummer eller hur funkar det? Jag hoppas att de tar hänsyn till allt som kommer in trots att man inte har något ärendenummer.

 • Hanna

  I NAMNET JESUS KRÄVER VI FRIHET FÖR VÅR BRODER!!! I JESU NAMN. JESUS!!!!!!!!!! LÅT DIN VILJA SKE.

  PSALM  91, står vi på när vi tackar dig för att vi får vila i den allsmäktiges skugga, att han är det enda fasta, det enda trygga. under sina vingar skyddar han oss. hans trofasta löften är vår rustning.

  JESUS vi sätter psalm 91 över den här situationen, i ditt namn, i dina löften lever vi.

 • Nils

  Skrev till Migrationsverket för att pastorn ska få stanna i Sverige.

 • Mikaeluppsala

  Detta har jag skickat till migrations verket
  Ni bekräftar igen eran egna dåliga förmåga att ta rätt beslut då det gäller asylsökande.Vem ellervilka av av er som tämker skicka Jean Kabuidibuidi i döden, bara för att  ni inte bryr er? ,skulle det vara er pappa eller make,så skulle ni säkert vara mer intresserad att ta reda på vad som kommer att hända denna person.Ni vet vad regimen gör med de personer som  opponerar sig mot denna dödsmaskin som dagligen mördar oliktänkande.Jag vill omgående veta vilka garantier ni fått ,som bevisar att de (regimen) tänker göra ett undantag med Jean Kabuidibuidi ?.Vill ni vara mördare eller livräddare?MVH Mikael Persson född 630502 uppsala

 • Per Hallström

  Jag har också skrivit. Bra med tips om hur mejlet kan utformas.

 • David Åhlén

  Bra initiativ Stefan!
  frid David

 • Lars Magnusson

  Jättebra initiativ Stefan!
  Jag har skickat mail till migrationsverket.
  Skulle väldigt gärna ha varit med på Kungsporten ikväll angående din nya bok men har inte möjlighet att komma, tyvärr!

 • Bo Lönegren

  Jag har i veckan skickat två mai o fått svar på det första. Bara allmänna floskler om att riksdagen stiftar lagar osv. Billström har ju tidigare visat sin totala brist på empati så därifrån kan vi väl inte räkna med stöd. Återstår media och de profana har ju sina älsklingsteman. Dagen har jag sedan länge gett upp hoppet om, återstår Världen Idag.

 • Kumargung

  I came to know about Pastor Jean Kabuidibuidi and the decision of Sweden Migrationsverket from my friend Anne Marie Bergquist.All that I have to say is living long time in Sweden and experiencing what is human right and sending back where human right is not practice means give a mental disturbance.Sir I have this experience, I was sent back in 2006 after nearly five years and that is long time.Thank you.

 • Madeleine Ahlgren

  Jag har skrivit till migrationsverket. 

 • Ingerll Eriksson

  Var har SOLIDARITETEN tagit vägen, människans lika VÄRDE är lika med NOLL hos MIGRATIONSVERKET idag år 2011. Ni har inget HJÄRTA bara en maskin som styr tydligen. Regeringen är högsta ansvarig för detta, SOLIDARITET, ETIK & MORAL är ord som ni inte kan stava till en gång. Sverige har blivit KALLT med M & co. vid rodret. AVGÅ! BYT ut dom. NYVAL ni har gjort ert kvaddat Sverige. NYVAL NU NU NU vi kan inte vänta! KRAM

 • http://www.ottersten.com Gunnel

  Jag har skrivit till migrationsverket. Nu är det så många ärenden så det är väl dags att ta ett samlat grepp. I stil med påskupproret för några år sedan. Allhelgona-ljuset!