Vid Migrationsdomstolen

Nu är jag i Migrationsdomstolen. Har inte blivit insläppt i rättssalen än. Massor av kongoleser är här för att utrycka stöd till pastorn. Jag är enda svensken.

Fick ett meddelande från en pensionerad missionär som jobbat i Kongo i 21 år, men som hållit täta kontakter med landet. Hon bekräftar bilden och säger att alla som vet något om Kongo bekräftar att det är livsfarligt för den utvisningshotade pastorn att återvända till Kongo. Regimen dödar opposition inför valet som ska hållas i november.

Vi kämpar och ber till Gud. Försöker få riksmedia att intressera sig för frågan, har inte lyckats än. Kämpar vidare.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Mikael Lundgren

  Bravo Stefan. Kämpa på! Jag känner ordföranden i en kongolesisk-svensk vänförening. Han har växt upp som missionärsbarn och fortsatt engagera sig mycket för Kongo.  Har bett honom skriva till migrationsverket. Han sa att han skulle göra det och intygade att det mycket troligt skulle vara livsfarligt för Kibuidebuide att återvända.

 • Kolodina

  Kämpa på! Ingen skall behöva riskera att bli stenad till döds eller levande begravd. Kan inte
  andra EU-länder göra något?
  Hälsningar
  Lage Swärd

 • epost

  Stå på dej Stefan! Det framstår allt tydligare att Sverige är djupt inblandad i ett systematiskt förtryck av flyktingar. Må vi alla, flyktingar eller ej, kämpa mot detta och själva gripa in för förändring. /Jonas Lundström

 • epost
 • Magdalena

  Vi har skrivit till Migrationsverket och vi ber. Stå på!