Söndag kväll

Nu är det söndag kväll och jag sitter hemma nedsjunken i en fåtölj. Har haft en härlig söndag med gudstjänst i Elimkyrkan, skjussat en son till Arlanda, hustrun släpade med mig till hennes favoritkrog Folkets Kebab på Folkungagatan, prayer walk på Djurgården. Folkets kebab är i varje fall plånboksvänligt, bra att ha en fru som är billig i drift.

Kommande vecka blir det en massa boklanseringsmöten, förbereder för detta. Måndag kväll i Västerås pingstkyrka, onsdag kväll i Uppsala pingstkyrka, torsdag frukost hos Credoakademin och Svenska Evangeliska Alliansen, Torsdag kväll och fredag morgon hos Kungsportskyrkan i Huskvarna.

Nästa söndag håller jag en vanlig predikan i Elimkyrkan klockan 11.00.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Ps23enkristens

    Ha en bra vecka  och ett bra liv Guds frid  och Gud välsigne dig er !!! Ronny