Middag med Kerry Shook, Sarah Kelly m.fl. ikväll, ledare i Världen Idag

Ikväll ska jag och hustrun, en son med flickvän, ut och äta middag i Gamla Stan med pastor Kerry Shook från Texas, ungdomspastorn i Woodlands church Rob, och Sarah Kelly och hennes svenska man Jonas, Kjell-Axel Johansson kommer också med. Ser fram emot spännande samtal, inte minst om mission i Sverige. På söndag medverkar de i gudstjänsten i Elim klockan 11.00.

Idag har jag en ledare publicerad i Världen Idag om kristen syn på ekonomi, där jag försöker hitta en balanserad och realistisk hållning i ett ytterst utmanande ämne. Artikeln är inte utlagd på nätet än så jag kan inte länka men gör det så snart det går.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399