Bilder från Tyresta nationalpark

Har idag haft en härlig skogsutflykt med en dotter och min mor i Tyrestaskogen, nationalparken två mil söder om Stockholm. Här är några av dotterns bilder från dagens utflykt där vi njöt av Guds skapelse och den biologiska mångfalden.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Maria S

  Vilka vackra bilder! 😉

 • http://natursverige.se Ingemar

  Mycket fina höstbilder. Sjön ligger verkligen spegelblank.

 • Mats Berggren

  Himmelskt fint ! Storstan me omnejd är helt ok . Förra helgen passerade jag min kära huvudstad med bara för en kväll  och sen vidare mogonen efter. Satt på flygbussen och tänkte att kanske man skulle beöka nån härlig kyrka när jag ändå är själv och kan ta mig tid, nått måste väl ända vara öppet. Gogglade med svårighet runt på smartphonen men icke ett enda napp i någon församling oavsett samfund.  Inge lördagskvälls möte  eller samling. Fanns säkert men jag hittade inget :)
  En” kyrkapp” skulle nog ha underlättat. Svårt att bara komma på vad församlingarna heter. 
  Vi är nog många som passerar huvudstaden och känner oss lite lätt bortkomna  oavsett tro eller inte. Stockholm, ett viktigt centra i landet  borde nog kunna erbjuda en lite större bit av himlen, lite som stafans vackra bilder.  Finns tillräckligt av motsattsen  i den stan me allt för myckat av..allt dåligt.  
  Jo föresten klara kyrka var öppen så dit gick jag. Mycket folk av alla stammar, oregelkonsert, vackert …. hade hoppats på en himmelsk predikan.. Men iallfall, nått var ändå öppet.    

 • Roger Gustavsson

  Härliga foton från Tyresta! Man börjar allt längta tillbaks Haninge en del. Hälsa de dina och särskilt din mor…