Filminspelning och sexpredikan

Nu blir det sista korrekturvändan med mitt bokmanus, som ska skickas till tryckeriet nästa vecka. I morgon gör David Guvå filminspelningen med promotionsvideon. Märker ett stort intresse för boken och håller nu på och diskuterar upplägget över boklanseringsturnén och har Linköping, Örebro, Västerås, Uppsala, Göteborg, Sundsvall och Stockholm klara för besök, medan diskussion också pågår med Jönköping-Huskvarna. Tycker att det är kul med den ekumeniska bredden i supporten och intresset.

På söndag ska jag då hålla min predikan om sex och samlevnad i Elimkyrkan och tänkte då koppla ihop predikan med twitter och blogg. Predikan läggs ut på Elimkyrkans hemsida så snabbt som möjligt under söndag eftermiddag och sedan kan man kommentera eller ställa frågor via blogg eller twitter under söndagen och närmaste dagarna. Tänkte testa detta grepp en gång för att se vad feedbacken blir.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399