Malmörapportering

Tidningen Dagen skriver idag om helandekonferensen om Malmö och har gjort en intervju med mig om mina intryck. Återkommer senare idag eller i morgon med en bloggpost med ett mer ingående referat. Ni har väl också läst om Pernilla Wahlgrens intryck när en av konferensdeltagarna bad för folk på ett tåg, på resan hem från Malmö. Mycket intressant vittnesbörd.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Anonym

    Jag har då och då – bl a i Dagen – framhållit min uppfattning att ”etablissemanget” inom media-kultur-underhållning kommer att få mycket stor och på sina håll oanad genomslagskraft för något nytt, spännande. Ingela Agardh, Göran Skytte, Marcus Birro och andra idag kända bekännare kommer att följas av en rad personer med publik, plattform och massmedialt fotarbete, som slår landet med häpnad över sin Kristusövertygelse. Inga organisationsrävar måhända, men effektiva vägröjare ändå.

    Pernilla Wahlgrens oförfärade berättelse i ett kontroversiellt ämne är en alldeles utmärkt exempel på vad som är på gång.

  • http://helapingsten.wordpress.com/ Micael Grenholm

    Hej Stefan! Kolla facebook angående att vi träffas framöver.