Turné planeras i höst efter bokutgivning

I höst kommer jag att genomföra en liten turné i de svenska bygderna och lansera min bok som kommer ut i september. De båda förlagen XP Media och Gospel Media står för detta. Siktet är framförallt på större städer och tanken är att det ska vara breda ekumeniska arrangemang. Hör av er om det finns intresse på någon plats.

Ska skriva ett blogginlägg om New Wine-konferensen i Malmö, en mäktig upplevelse, men det är värt ett eget inlägg, återkommer.

Hade en härlig dag i lördags då jag ägnade halva dagen åt Frizon. Kan dock inte göra någon bedömning av arrangemanget som helhet eftersom jag satt helt insnöad i de så kallade de luxe-seminarierna. Men det var kul att få lyssna på Magnus Tunehag, Pekka Mellergård bra debattledare, alltid kul att träffa Joel Halldorf, debatten mellan mig, Joachim Elsander och Carl-Henric Jaktlund blev dock ganska tam.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Westinbo

    För kännedom kan jag berätta att jag har skrivit en artikel som i morgon publiceras i Dagen.

    Synpunkter på den tar jag gärna emot.