Datorkrasch

Min dator säckade ihop i morse så jag har fått ägna stora delar av dan åt att skaffa mig en ny dator, installera program m.m. Har varken kunnat twittra eller blogga idag, så frågan är om jag finns?

Men är på väg in på banan igen, och ska försöka få ihop en ny kommentar över Rob Bells bok.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Ps23enkristens

    Ha det bra Stefan gick igenom nåt licknande  för en månad  sen …Och  fick min Dator  fixad efter en vecka  av  en vän som  är Datatekniker…Och minna 10 followers försvan helt sen dess, he he …Lite trist facktist ,, jag tyckte jag hadde bra budskap  från Gud och evangeliet…Men det räkte med en vecka så var det borta så jag finns väl inte mer då …He he he …