Vilka förlag ger ut min bok?

Jag har fått frågor på twitter om vilket förlag som ska ge ut min kommande bok. Nu kan jag berätta om vilka förlag som ger ut min kommande bok om himmel – helvete (OBS – titel inte fastställd än). Det blir XP Media och Gospel Media som ger ut boken tillsammans. Det har funnits fler intresserade men XP Media har jag relationer med sedan urminnes tider och Gospel Media har varit mycket aktivt intresserade att vara med i detta projekt. Och eftersom Gospel Media drivs av brorsöner till min mentor, pastor, och vars vision från sjuttiotalet har präglat hela mitt liv, har det varit en plusfaktor. Jag har fått ägna hela mitt liv åt att genomföra visioner han förde fram på sjuttiotalet – nämligen Kjell Sjöberg. Kjell Sjöberg var min pastor i Aspnäskyrkan 1973-81 och sedan mentor i den församlingsplantering jag därefter tog initiativ till. Han gick bort 1996 – för tidigt. För er som är unga, eller inte kan kristenhetens interna förhållanden, Kjell Sjöberg är bror till den välkände Stanley Sjöberg.

Libris Media har visat intresse för min bok, men tackat nej till att ge ut den.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Richard Hultmar

  Kul Stefan. Då hamnar vi på samma förlag:)

 • gäest

  Libris valde Rob Bell istället…

 • WO

  Aha, Rob Bell på Libris. Då kan man förstå de inte vill ge ut Stefan i samma ämne, och inte bara för att slippa ”dubbla”.
  Libris är på väg att bli väldigt liberala…lr är de redan i det diket (?)

 • Bo Westin

  ”Libris Media har visat intresse för min bok, men tackat nej till att ge ut den.”

  Det beror nog på att du inte är mainstream.