Back in town

Nu är jag ”back in town” igen efter 1,5 dygn tillsammans med hustrun längst ut i det yttersta havsbandet i Stockholms skärgård, nämligen Sandhamn. En exotisk plats. Lugnare före sommaren än under sommaren, före turistinvasionen. Vi firade vår 35-åriga bröllopsdag och det var trevligt. Ikväll blir det stämma för vår bostadsrättsförening, där jag håller i ordförandeklubban, och morgondagen blir tillsammans med Elimkyrkans pastorsteam, en dag med fokus på bön och och att söka Guds ledning och nycklar för andligt genombrott, under sommaren och hösten.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • http://mikaelkarlendal.pingstkyrkan.net/ Mikael Karlendal

  Vet inte hur långt du kommit i din bok om helvetet, men här följer ett intressant tips om en lite annan bok skriven av bland annat Francis Chan, som minsann kan låta lika postmodernt ödmjuk som Rob Bell på video, utan att fördenskull sälja ut budskapet: http://mikaelkarlendal.pingstkyrkan.net/?p=958

 • Happy Forever

  Jahapp…

 • MW

  Jahapp…

 • http://carl-i-dagman.blogspot.com/ CID Carl Ingemar Dagman

  Google, helvetet, himmelen och synd
  Gjorde nya sökningar på Google Ngram Viewer och fann en intressant relation mellan himmelen och synd, det ser bra nära ut som ett samband, vilket vore logiskt ur evangelisk synpunkt. ”hell” och ”sin” tycks inte ha något samband. Något att fundera över! En bok om himmelen vore kanske bättre i kampen mot synden?