Romantica magnifica

Det var inspirerande att vara med på Jesusmanifestationen idag. Det är enda dagen på hela året som vi kristna märks i centrala Stockholm på ett påtagligt sätt. Det är kul att träffa så mycket kristna vänner från hela Sverige. Och man blir väldigt uppmuntrad också, var och varannan person kommer och säger att de läser min blogg eller mina artiklar och tycker att det är bra.

Närmaste 1,5 dygnen kommer jag helt och hållet att ägna mig åt romantik och den jordiska kärlekens fröjder. Jag och fru Swärd har nämligen varit gifta i 35 år i morgon, och det ska vi fira. Jag har tagit ledigt från Elimkyrkan och alla andra kyrkliga bestyr för att bara hon och jag ska resa bort söndag morgon till hemlig ort, åter måndag eftermiddag.

Goodbye kära bloggläsare. Skriver jag några rader närmaste 1,5 dygnen beror det bara på att hustrun är fullt sysselsatt med någonting annat som bokläsande eller simning. Man kan ju inte bara pussas i 1,5 dagar. Kärlek kan i bästa fall bara bli bättre med åren.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Anna-Karin

    Då var det väl en rackarns tur att jorden inte gick under idag som en märklig man i USA förutspått. Grattis till 35 år och ha så skoj!! 

  • http://barockbloggen.blogg.se Alma Mater

    Grattis!