Mycket kristet i vanliga media

Mycket kristet idag i vanliga media. Dagens Nyheters kulturredaktör Björn Wiman berömmer tidskriften NOD som görs vid Örebro missionsskola. Dagens Nyheters huvudledare idag lyfter fram kriget mot kristna, och förföljelser över stora delar av världen mot kristna kyrkor. Expressen tar upp på ledarplats att bidrag till samfund ska skrotas.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • http://twitter.com/lithell johnny lithell

    Jag klistrar in ingressen till Wimans krönika (för er som inte klickat på länken). Han skriver fint och sant om NOD. Roligt! Jag håller med, åtminstone ingressen. Har just läst Joel Halldorfs text, i det aktuella NOD-numret, om Guds (närvarande) frånvaro i TV-serien Mad Men och bestämt mig för att kolla igenom den.

    //
    En av Sveriges bästa – och minst kända – kulturtidskrifter heter NOD och ges ut av en grupp hängivna redaktörer vid Örebro Missionsskola. Tidningens kristna inriktning står inte i vägen för en nyfiken, öppen och bildad hållning som saknar varje ansats till positionering. NOD är i bästa mening intellektuell.
    //