Tips – följ min blogg via twitter

Ett tips. Genom att registrera sig hos Twitter, www.twitter.com/stefansward, så kan man bli så kallade follower på twitter. Då får man mina korta twitter-poster direkt, och får också direkt mina nya bloggposter genom länkning från twitter.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Bo Westin

  Tack för erbjudandet med det får nog räcka med att jag är follower till Jesus.

 • Pjott

  Jag har hört mycket om denna farbror sista veckorna. Måste kika in här för att se vem DU är. Det jag hört är nämligen att du är kristen OCH elak. En översittare som inte lyssnar på andra och som pekar med hela handen. Du missförstår och orerar ut. Nu är timmen för sen att studera det du skriver, men imorgon ska jag gotta mig i det. Dock borde det vara en liten väckarklocka för vem som helst om någon totalt okänd kommer in i ens skriverier och säger sig ha hört att man är elak. En del kanske rycker på axlarna men för en prälle borde det isa i kropp och själ. Jag vet inte än. Och möjligen bryr du dig inte nu och inte sen heller. Vi får se. Sov gott alla! :)

 • Anonym

  Är faktiskt, trots att jag är lite yngre än dig, tveksam till den ”ständigt uppkopplade” livsstilen.
  Det blir för mycket intryck till slut, i alla fall för mig.
  Jag väljer att sortera bort och förhoppningsvis bli mindre splittrad.
  Ja, så tänker jag.
  Sköt om dig!

 • Anonym

  På tal om elak… Du kan gott stå för vad du skriver när du gör sådana där tråkiga kommentarer, och inte anklaga anonymt. Stefan kan ha tydliga åsikter, men elak tycker jag inte alls passar in på honom.

 • Adrian

  Oj… har du blivit så viktig nu att vi behöver följa alla dina tankar via twitter? Luktar inte så fräscht….

 • Sward

  Det är bara ett tips, i högsta grad frivilligt.

 • Adrian

  Ja, det vore väl hemskt annars! :(