Fyrke igen, och pushar för viktiga konferenser i Stockholm

Har försökt att dra mig ur Fyrkedebatten flera gånger men jag är tvungen att skriva ett kortare inlägg till för att kommentera saker som har förts fram, återkommer senare idag.

Vill också igen  inbjuda till två spännande initiativ som har tagits av EFK-församlingar i Stockholm. För att balansera Fyrkedebatten. Dessa konferenser är ännu viktigare, det handlar om framtidens kyrka och att utrustas av Gud för att fullfölja uppdraget som kristna inför framtiden.

Under ett dygn 29-30 mars inbjuder vi till en konferens om församlingsplantering då vi har John Burke från Austin, Texas som gäst. Det kommer särskilt att handla om evangelisation och hur vi når vår tids sekulariserade och kyrklösa människor. Här är länken till anmälan och mer information. Det är vårt församlingsgrundarnätverk Stockholm 2020 som tillsammans med Evangeliska Frikyrkan ordnar detta. Platsen för denna konferens är New Life, på Kungsholmen i Stockholm.

Det andra är en New Wine ledarkonferens där Elimkyrkan finns med som medarrangör, den 5-7 april i Korskyrkan Stockholm. David Carr från England är huvudtalare, pastor för en församling som har upplevt mycket av väckelse, Gudomliga ingripanden, och under och tecken, under de senaste åren. Anmälan och information hittar man på följande hemsida.

Kan starkt rekommendera båda dessa konferenser, för pastorer, ledare, och för dig som vill göra något och ta ansvar i det Gud kommer att göra i Sverige de närmaste åren. Och där blir det inga Fyrkediskussioner, jag lovar.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Pingback: Vem har förstått debatten?()

  • http://mikaelkarlendal.pingstkyrkan.net/ Mikael Karlendal

    Jag har nu också skrivit ett uppföljande inlägg som svar på Jaktlunds senaste blogginlägg i Dagen. http://mikaelkarlendal.pingstkyrkan.net/?p=886

  • Bo Westin

    Jag får in en massa spam på min e-post i form av kommentarer från Stefans blogg. Skämt åsido, men kan någon tala om hur jag gör för att avregistrera den prenumeration jag av misstag skaffat mig.