Jag återkommer så snart jag hinner

Jag har tydligen hamnat i blåsväder efter att ha utnämnt Jonas Lundström som sektledare.  Jag återkommer med en utförligt förklaring så snabbt jag hinner, jobbar hela dagen med både mitt konsultbolag och Elimkyrkan så jag har ingen tid över, men ska försöka få ihop något sent ikväll. Jag kommer också att presentera ett förslag till lösning för att medla i konflikten mellan mig och de bloggläsare som tycker jag har flippat ut.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Anton Fagerstedt

  HEJ STEFAN OCH ALLA ANDRA ”FYRKE”-DEBATTÖRER!
  Detta är den Anton Fagerstedt som är EFK-pastor. Eftersom jag valt att inte på webben blanda mig i detta samtal har jag heller inte varit så uppmärksam. Upptäckte på Jonas Lundströms blogg att någon skrivit under mitt namn (om det nu inte finns en till ”Anton Fagerstedt” – vilket jag betvivlar). Jag tycker att detta är ytterst obehagligt! Jag har inte skrivit något om någon i dessa diskussioner, och vet samtidigt inte vad jag kan göra åt detta. SNÄLLA ALLA SOM SER DETTA; sprid att jag inte står för det som denna ”kapare” av mitt namn skrivit!

 • http://twitter.com/Elofioikos Elof i Oikos

  är det du som bloggar på Anton slår an ton? http://antonslaranton.bloggproffs.se/

 • http://antonslaranton.bloggproffs.se Anton Fagerstedt

  ja! Det är jag! Längesen den uppdaterades, dock.

 • Catarina L

  Det blir nog bra med alltsammans tillslut ! Du ivrar för sanningen och drämmer till mellan varven men jag tror inte det är något fel på ditt hjärta ( möjligen ska du ta hand om ditt mänskliga hjärta ..:-) ) Intressant att du benämner din bakgrund som ett sektsammanhang. Säkert därför du tar i så det dånar… Och det gör ju att det är lättare att förstå dina skarpa ord. Är de av omtanke om människor som du anar håller på att luras in i något så är det ju vackert och man måste beundra din stryktålighet . För inte är det väl så att du gillar att vara i stridens hetta ? Hitintills har du i vilket fall haft förmågan att be om ursäkt om du gått för hårt fram men i sakfrågor ska man ju inte vika sig . Må Gud ge dig vishet ! God bless !

 • Anton Fagerstedt

  Kan tillägga att jag efter en slarvig koll ännu inte upptäckt ”låtsasanton” på denna blogg. Var emellertid uppmärksamma – allt är inte som det ser ut att vara! En påminnelse om vilken sjuk värld bloggosfären är.

 • Tobias

  Den här debatten är ett perfekt exempel på varför jag lämnade den protestantiska/reformerta tron.
  Den är inte relevant längre när alla gamla sanningar ska kastas överbord. Inte ens den apostoliska trosbekännelsen kan man acceptera längre.
  Vad ska man kasta ut härnest?
  Nya testamentet?
  -Tobias J.