Välkomna till viktiga konferenser i Stockholm

Nu vill jag inbjuda till två spännande initiativ som har tagits av EFK-församlingar i Stockholm.

Under ett dygn 29-30 mars inbjuder vi till en konferens om församlingsplantering då vi har John Burke från Austin, Texas som gäst. Det kommer särskilt att handla om evangelisation och hur vi når vår tids sekulariserade och kyrklösa människor. Här är länken till anmälan och mer information. Det är vårt församlingsgrundarnätverk Stockholm 2020 som tillsammans med Evangeliska Frikyrkan ordnar detta. Platsen för denna konferens är New Life, på Kungsholmen i Stockholm.

Det andra är en New Wine ledarkonferens där Elimkyrkan finns med som medarrangör, den 5-7 april i Korskyrkan Stockholm. David Carr från England är huvudtalare, pastor för en församling som har upplevt mycket av väckelse, Gudomliga ingripanden, och under och tecken, under de senaste åren. Anmälan och information hittar man på följande hemsida.

Kan starkt rekommendera båda dessa konferenser, för pastorer, ledare, och för dig som vill göra något och ta ansvar i det Gud kommer att göra i Sverige de närmaste åren.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Christer

    Jag och vår ungdomsledare är anmälda till Stockholm 2020, tyvärr kan jag inte vara med på New Wine konferensen. Det stod mellan dessa två… Men vi ses på New life Stefan!