Texassheriffer läxar upp Elimpastor

Att vara teampastor i Elimkyrkan är en spännande utmaning, bland annat att utöva ledarskap för ett kreativt pastorsteam på cirka 10 personer. Ibland hjälper till och med staten till med tuktandet och förmanandet. Bilden nedan visar hur två Texas-sheriffer utsätter Elimpastorn David Johansson för ”Herrans tukt och förmaning”. Vad tror ni samtalet handlade om?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • http://twitter.com/SeUpp Göran Walter

  Kör och lovsång

 • Ps23enkristens

  Han körde för fort kanske …Det hände mig en gång i Norge som helt nyfrälst …Och när jag blev stoppad av Polisen ,och den ene av dem började skriva utt bötteslappen … Sa jag ,jag ber om förlåt för att jag körde fort ,och att jag körde om en annan bil i en kurva, också ,det var fel gjort av mig …Då blev de så gladda poliserna ,så det skrev ner böttes beloppet med 500 kr.. Så jag fick nåd av Gud då jag var ödmjuk inför Gud och myndigheten och ett lidrigare straff…Och det var mycket lätt att betala böttesbeloppet med ett gott samvet…Trots att de var på 2000kr och det var mycket det 86 för fortkörning …Men sån var regglerna då i Norge …Men de skonnade mig och gav mig 500 kr lägre belopp när jag var ärlig och ödmjuk och erkände som det var….. Så vist använder Gud myndigheterna och allt här i livet för att få oss in på rätt väg tro Jag ….

 • Sward

  Jag bara skojar lite, vi blev påkörda bakifrån och David J körde bilen, och intervjuades av polisen i samband med påkörningen. Det var den som körde på oss som blev fälld för alltsammans.
  hälsn
  stefan Swärd

 • http://www.trolleritider.se Samuel Varg Thunberg

  Jag som trodde han fick en uppläxning för att han inte ville tro på helvetet…