Hälsning från Houston

Jag och hustrun och David Johansson från Elim besöker nu Woodlands church i Houston, dit vi har blivit inbjudna. Vi ska vara här i en vecka. Senaste två dygnen har jag varit helt upptagen av resan hit och olika möten här, så jag har inte haft en chans att hänga med varken på bloggen, twitter eller följa vanliga mail. Det beror inte på ointresse från min sida. Återkommer så snart jag hinner. Jag ser att det har skrivits mycket och jag vill gärna kommentera så snabbt jag kan. Jag skrev bara ett snabbinlägg för någon dag sedan från Frankfurts flygplats, har inte hängt med alls i debatten för övrigt.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Ps23enkristens

    Gud välsigne er, och ha det kanon och Guds frid!!! Ronny