SD:s Jimmie Åkesson tackar nej till debatt i Elimkyrkan

Jag förde fram här på bloggen efter riksdagsvalet, att jag ville utmana Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson till debatt i Elimkyrkan.  Mina bloggläsare tyckte det var en bra idé, fick bl.a. uppbackning av Torsten Åhman. Tog sedan kontakt med tidningen Dagen om att vara medarrangör. Efter en tids väntan, har vi fått beskedet av Åkesson att han inte kommer. Det var ju synd. Men då kan jag ägna mer tid åt min helvetes-bok under våren,  istället för att granska Sverigedemokraterna.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Anders Gunnarsson

  Från en avgrund (SD) till en annan ännu djupare avgrund (helvetet), ja livet är spännande… 😥

 • Göran Duvenett

  Stefan, det behövs en ny underrubrik.
  ”Allt mellan himmel och helvetet”

 • http://tony48.blogspot.com/ Tony Malmqvist

  Ska bli skönt att slippa se allt tjafs om debatter hit och dit. Snart lägger jag ner min blogg. Vem vet Stefan, du kanske t om får fler än 20000 besökare på din blogg när jag lagt ner min. Skit samma. Men lycka till i ditt fortsatta bloggande.
  Gud välsigne dig!
  Mvh Tony M

 • Anonym

  Fattar inte att man ska va så fokuserad på helvetet för helvete. Det finns väl tillräckligt med böcker i ämnet?

 • Inge

  Ovanligt tråkiga kommentarer på denna bloggpost!

  Jag tycker det var ett bra initiativ av dig Stefan, att försöka få till en dialog med SDs ledare.
  När man talar med många Kristna (och även icke Kristna) så erkänner de att de delar mycket av det som SD för fram, men de skulle aldrig kunna tänka sig att rösta på dem. SD säger det som många av oss bara vågar tänka, då det inte är politiskt korrekt. Jag har inte studerat SDs historia men mycket av det negativa och rasistiska i SDs politik hör jag från övriga partiers goda minne av historien. Inte från SD själva? Även de etablerade nu godkända partierna i Sverige har ju även de mycket i historien som kanske borde belysas på samma sätt? Vi borde kanske bli bättre på tillämpa bibelns ord om förlåtelse även på politiska partier som vill göra upp med sitt mörka förflutna?

  Detta är inget försvarstal för SD, men nu är SD invald i vår riksdag och jag hade sett fram mot en dialog mellan dig och Jimmie Åkesson. Speciellt när inte ens övriga politiker vågar ta en debatt.

  Stefan stå på dig gör ett nytt försök!