Ha, ha, ha – förlåt Elimkyrkan

Ibland går det för fort när man skriver. Tea Gustavsson tar det med humor, men rubriken ”Jobbar med bok om helvetet, välkomna till Elim”, blev ju helt pervers, det ser jag nu. Det var bara en sammanfattning av bloggtexten som handlade om mitt bokskrivande och inbjudan till kyrkan på söndag. Men samtidigt blir det en sådan humor av felskrivningen så jag låter den står kvar.

Men förlåt kära Elimförsamling, jag menar inte att helvetet är i Elimkyrkan.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Anonym

  Jag skrattade så jag grät när jag läste detta…

 • http://www.andraget.blogspot.com Andreas Holmberg

  :oD Jag ska tipsa Roberth Johansson…

 • Peringe

  Hann knappt läsa det förrän jag lagt det på fejan! Tack för den, Stefan.

 • Christian

  Jag kommer ihåg när Stefan ledde en dopförrättning stående med vattnet över midjan i dopgraven i nuvarande Söderhöjdskyrkan, f d Ebenerserkyrkan. Stefan konstaterade att en av kandidaterna tydligen är försenad och tillägger:
  – men han DYKER väl upp snart…. :-)