Med Mikael Hallenius hela helgen

Det har varit lite tekniskt krångel när det gäller min blogg senaste dygnet så jag har inte kunna skriva något nytt inlägg men nu verkar det funka igen. I Elimkyrkan i Stockholm har vi en församlingshelg med Mikael Hallenius från Örebro på besök så mesta av helgen joinar man Hallenius. I går kväll var vi ute med Ungdomskyrkan Konnekt och Stureplansgruppen hakade också på, och vi var ute tre team i går kväll med folk från Elimkyrkan, Söderhöjdskyrkan och Korskyrkan, vi var vid Mariatorget, Slussen och Stureplan. Mäktig upplevelse att stå i en rund ring i Slussen fredag 22.30, i bön och tillbedjan, kyrkan flyttar ut på stan- det är ju hela konceptet.

I morgon har vi storgudstjänst i Elimkyrkan då Hallenius predikar och det kommer att bli packat med folk, härlig stämning, och bl.a. ska vi välkomna de rysktalande, vi har ju börjat med ryska gudstjänster i Elimkyrkan, och en rysk församling har börjat formas.

Vår systerförsamling Hillsong, har Brian Houston på besök från Australien. Hoppas på att få lite tid över för att gå över tid och hälsa och lyssna på Brian.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • http://mikaelkarlendal.pingstkyrkan.net/ Mikael Karlendal

  Ursäkta, en skånsk fråga: Stureplansgruppen, vad är det? En företagskoncern, ett gäng festglada EFK:are eller ett gäng evangeliserande EFK:are med särskild inriktning på krogpastorsverksamhet?

 • Robert C

  Inte att förväxla med StureplansCentern;)

 • kjell

  Stefan , det var problem här också den gamla länken fungerade inte den skrev Stefans Mellanslag ward.se kan det ha varit samma problem för alla

 • Sward

  Mikael Karlendal,
  ett gäng evangeliserande EFK:are som håller till vid Stureplan och bjuder på kaffe m.m. sena fredagskvällar.
  Stefan SW

 • http://pulse.yahoo.com/_4CQF54K3CDY5XWEUXN2IWVQWUU Robert

  Bra jobbat! Keep up the Good Work! Lite kul med Stureplansgruppen eftersom man förknippar dem med de som äger alla barer där brats sprutar dyr champagne på varandra. Men att ta stjäla tillbaka detta namnet från djävulen gör ni alldeles rätt! EFK är nog några av de frimodigaste församlingarna vi har i Sverige. Go EFK go! / Från en som inte är EFKare, i alla fal inte till medlemskapet på pappret 😉

 • http://www.teaminorr.se Patrick Ölund

  Stefan, vad roligt att ni har startat en rysk grupp i församlingen. Lycka till med att nå dem med evangeliet.

  Mvh
  Patrick

 • PeJ

  Mikael Hallenius använder också salt, en kraft.

 • Christian

  Vad betyder systerförsamling? Är Hillsong med i EFK?

 • Sward

  Nätverkande mellan lokala församlingar, beror ganska lite på samfundstillhörighet, mer att man har samma patos, fokus och inriktning. Elimkyrkan har nära kontakt med Hillsong och det finns regelbundna kontakter. Det är vi glada över.
  hälsn
  Stefan Swärd