20.100 besök på min blogg senaste 30 dagarna

Enligt Googles statistik har det varit 20.100 besök på min blogg senaste 30 dagarna. De siffrorna visar inte unika besökare, utan totala antalet besök. Siffran speglar nog ändå ganska bra omfattningen på läsarna, även om en hel del läser denna blogg i stort sett dagligen är det också många besökare som dyker upp då och då. Noterar också att Sverige helt dominerar bland mina läsare, men 211 besök har gjorts från Finland, 83 från Norge och 81 från England. Från Frankrike 64 besök och 37 från USA. Jag noterar också att det finns läsare i Kina, Indien, Sydafrika, Australien, Japan, Etiopien, Grekland, Danmark, Schweiz, Brasilien, Irland, Holland, Tyskland, Österrike, Italien, Serbien, Ukraina, Ryssland och en del andra länder.

Mest lästa av mina blogginlägg senaste 30 dagarna har varit ”Vad menar Pelle Hörnmark” med 2293 unika läsare och ”Till försvar för församlingstukten” med 1942 unika läsare.

Bloggsfären revolutionerar media och påverkar dramatiskt kristna mediesektorn. De bredaste och viktigaste debatterna hamnar ofta i bloggsfären. Det intressanta är dock interaktionen mellan tidningarna och bloggarna. Man kan öka läsning och intresse för både traditionella tidningar och bloggare genom att länka till varandra och kommentera vad som skrivs. Jag kommenterar ofta vad som skrivs i Dagen och Världen Idag (och naturligtvis också allmänna media) men noterar att dessa tidningar också följer och tar upp vad som skrivs på min blogg.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399