Nu tar jag debatten med Jaktlund och laddar för Elim-predikningar

Ett problem med församlingstuktsdebatten är att det är så få samfundsledande personer och pastorer som deltar i debatten, det känns som att det finns ingen att debattera med. Och Hörnmark hukade sig direkt och tyckte att frågorna inte skulle diskuteras förrän i maj vid ett rådslag, men skrev ändå ett blogginlägg. Uppskattar Carl-Henric Jaktlund på Dagen som försöker att gå in i en seriös diskussion och vrida och vända på argumenten, det är ytterst få som gör det på ett seriöst sätt. Jaktlund har försökt att aktivt följa debatten på min blogg och kommentera det jag har skrivit. Det uppskattar jag. Ska nu granska det Jaktlund har skrivit, och kommentera och debattera. Jag återkommer med ett inlägg, förhoppningsvis under lördagen, hinner jag inte blir det under söndagen.

Nu laddar jag för min predikan i Elimkyrkan söndag 11.00, del 4 i serien om väckelse. Syftet är inte att hålla religiösa föredrag, syftet är att förlösa väckelse – i Elimkyrkan. Ikväll har vi ekumenisk bönesamling för alla kyrkor på Östermalm. Söndag eftermiddag besöker jag Elimkyrkans början till församlingsplantering på Södermalm.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • http://tony48.blogspot.com/ Tony Malmqvist

    Ja, likt strutsen stoppade Hörnmark huvudet i sanden. Pinsamt är ordet för dagen