Reflektioner onsdag kväll

Nu är det onsdag kväll och debatten om församlingstukt tycks fortsätta. Världen Idag har följt upp spåret. Hemmets Vän tror jag kommer med en intervju med mig i morgondagens tidning. Vi får se om det går att länka till det. Noterar att Carl-Henric Jaktlund hos tidningen Dagen mycket engagerat har diskuterat frågorna. Skulle vilja kommentera hans analys av mitt skrivande här på bloggen, ska försöka få till det, under torsdagen har jag dock knappast någon tid över.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • PeJ

  Ha en god onsdagskväll och tänk på en god saltrulle, salt lakritsstång, en härlig örtsaltad lövbiff, eller vad som helst som kan avnjutas på samma angenäma sätt som det härliga salt som din uppfattning om församlingsfostran och därigenom stödet till de som drabbats av motsatsen och församlingar somförhoppningsvis nu intar kursändring.

 • wildwest

  Jag åt en 50talsfrikyrklig nacho de luxe nyss. Den var nämligen föör salt… (ingen oxfilé här inte).

 • PeJ

  Försök väga av menyn lika exellent som Swärd så smakar det inte så gammalt 😉

 • Mikael

  Hej Stefan!
  Ni som börjar drömma
  Kan ni tänka er Att till och med Jigs Hade AC/DC som förband!
  Så om Världens bästa Carlsson (författare till texterna och drömmen Jimi Hendrix lånade!)

  Jimi lämnade tillbaks till Carlsson och Robin fick sin motor

  Imagen

  Glöm inte Matulda och megasens fina fotarbete

  Nu pruttar jag vidare!

  /Mikael